LIGE NU:

Første dag efter genåbning af Jesperhus: 100 familier tjekker ind

Den tredje fase af genåbningen af Danmark betød i dag, at Jesperhus igen kunne slå dørene op. Og det var længe ventet, hele 100 familier var klar på dag et.

Endelig. Nu er der igen mulighed for en ferie med fuld fart på i Jesperhus Feriepark. En længe ventet en af slagsen for Familien Knudsen fra Odense. 

quote Der er begyndt at være lys for enden af tunnelen, bare det at komme ud hjemmefra er skønt<br /> 

Nanna Knudsen

For i dag åbnede ferieparken igen efter at have haft låst af i flere måneder.

- Der er begyndt at være lys for enden af tunnelen, bare det at komme ud hjemmefra er skønt, fortæller Nanna Knudsen.

Nu skal familien Knudsen nyde tre dage væk hjemmefra, med et stramt program bestående af leg og hygge.

- Jeg glæder mig mest til at komme i badeland, lyder det prompte fra Laurits Knudsen, som er nevø til Nanna Knudsen. 

Netop at der også bliver mulighed for en tur i badelandet, kom lidt som en overraskelse. Det blev nemlig først meldt ud lørdag, at svømmehaller nu igen må åbne.

- Det er skønt, at det hele er åbent, for vi havde forventet, at der var nogle ting, som var lukket, fortæller Nanna Knudsen.

 

Ferieparken har de seneste uger forberedt sig på at slå dørene op netop i dag som en del af tredje fase af genåbningen. Indtil weekenden var det dog planen, at det blev uden lege- og vandland, som først måtte åbne i august.
Men så skiftede regeringen pludselig mening, og nu må det hele åbne.

quote Det er simpelthen en sten, der falder fra ens hjerte<br /> 

Peter Overgaard, Direktør, Jesperhus

- Når vi har været helt nede og ingenting måttet åbne, og så nu må åbne det hele, selvfølgelig med restriktioner, så gør det det hele meget sjovere, for vi havde indstillet os på, det blev anderledes, forklarer Peter Overgaard. 

Og der er faktisk mulighed for at det i år bliver særligt sjovt, for Jesperhus direktøren trods krise. For allerede på første åbningsdag var 100 familier klar til at holde ferie i parken. 

- Det er simpelthen en sten, der falder fra ens hjerte, for vi så jo ind i sæson, hvor vi ville få røde tal. Men nu ser det ud til, at vi kan få det reddet. Det, vi har mistet, indtil nu, ser det rent faktisk ud til, at der er mulighed for at redde resten af sæsonen, fordi folk booker som vilde i øjeblikket, fortæller Direktør i Jesperhus Peter Overgaard.

For at det ikke skal ende med røde tal på bundlinjen har Jesperhus besluttet at forlænge sæsonen. I år holder de åbent helt frem til jul for at indhente det, der blev tabt i forået