Hovsa! Store skader efter lille forglemmelse

Indgangen til Kop & Kande-forretning er helt smadret, efter at en bil kom på afveje.

En stille sommersøndag blev brat afbrudt af et brag hos Kop & Kande i Thisted, da en bil pludselig trillede ind i butikken.

Selve indgangen er nu helt smadret.

- Butikken er bygget op i et glasparti, som er knust og trykket ind, fortæller butikkens indehaver, Karina Klim.

Det var søndag kort efter klokken 17, at bilen kom på afveje. Håndbremsen var ikke trukket, og så gik det galt. Parkeringspladsen hælder nemlig ned mod butikken.

- Der er nogle reoler og nogle forskellige ting, der er ødelagt, beretter indehaveren, som dog glæder sig over, at bilen ikke nåede helt ind i selve butikken.

- Og heldigvis havde vi ikke åbent, da det skete, så der var ingen i nærheden. Det kunne jo være gået helt galt, påpeger Karine Klim.

080724 isenkræmmer påkørt
Foto: Privatfoto

Dagen derpå giver søndagens uheld masser af ekstraarbejde for indehaveren og hendes medarbejdere. Indgangen til Kop & Kande-forretningen er nemlig helt ubrugelig.

- Vi har lavet en midlertidig indgang, så vi leder folk ind igennem lageret, fortæller Karina Klim.

Og sådan kommer det til at være i et stykke tid. Blandt andet på grund af, at det er ferietider, kommer det til at trække ud med at få indgangen repareret.

Midt- og Vestjyllands Politi fortæller til TV MIDTVEST, at der ikke er oprettet en politisag. Det klares gennem forsikringen parterne imellem.

- Det skal vi nok finde ud af. Der har ikke været det mindste problem i det, understreger Karina Klim.


Seneste nyt

fra Nordjylland