LIGE NU:

Kenneth fra kommentatorboksen: - Det er en ære

Speakeren på stadion i Thisted lægger vægt på at levere et stykke professionelt arbejde.

Kenneth Parmo Nielsen er stemmen i højtalerne på Sparekassen Thy Arena.

Her har han siddet bag mikrofonen, siden Thisted rykkede op i 1. division.

For ham er det en ære at være stadionspeaker.

- Jeg elsker fodbold, og jeg elsker at følge Thisted FC, for det er min by. Hvis jeg ikke sad inde i boksen, så sad jeg nok på tribunen og fik en kold faddøl, for det gjorde jeg før.

- Nu har jeg bare den bedste plads på stadion, og så kan jeg give en hånd med og hjælpe klubben, fortæller Kenneth Parmo Nielsen.

Han lægger stor vægt på at levere et professionelt arbejde inde i boksen.

- Det er blandt andet vigtigt for mig at udtale spillernavne rigtigt for gæsterne, for jeg kender jo navnene på vores egne spillere.

- Man har bare et ønske om at være skarpere, når der står 200-300 fans fra udeholdet og være skarp, når der er TV på, fordi ens speak kan blive hørt i TV. Og så har jeg ikke lyst til, at der skal være slinger i valsen. Det handler om faglig stolthed, fastslår Kenneth Parmo Nielsen.

 
 
Foto: Morten Fyrstenborg, TV MidtVest

Han har fået en ny udfordring med en storskærm, som skal indgå i set uppet. Her skal speak om trup og sponsorer gerne gå op i en højere enhed.

- Det er ikke raketvidenskab, og jeg bilder ikke mig selv ind, at jeg gør nogen forskel for, hvordan holdet spiller.

Og lige netop holdet er det vigtigste, når der fløjtes op på Sparekassen Thy Arena for dagens kamp mellem Thisted FC og Fremad Amager.

- Vores DNA er ikke, at vi har stjernespillere generelt. Holdet er nemlig stjernen, og alle kæmper for klubben, og det er såvel på som udenfor banen. Den DNA må aldrig forsvinde, for så falder vi igennem, slutter stadionspeakeren.