LIGE NU:

Steinfath: Tog bronze på hjemmebane men føler han vandt

Casper Steinfath må tage til takke med en bronze-medalje ved VM i Stand Up Paddle på hjemmebane. Alligevel er hans vildeste drøm gået i opfyldelse

Lørdag blev kongedisciplinen inden for stand up paddle afviklet ud fra stranden i Vorupør i Thy.

Den lokale SUP-helt, Casper Steinfath fra Klitmøller, måtte nøjes med en bronze-medalje i den afsluttende disciplin: Tecknical Race inden for stand up paddling - et løb med 30 deltagere.

Casper Stainfath var ellers med i front lige fra start, hvor han efter første runde lå på en anden plads. Den plads holdt han også efter anden og tredje runde.

Han måtte dog se sig slået til sidst, hvor det ellers var ventet, han ville slå til med en god spurt. Bronze blev det til.

- Jeg vandt ikke, men jeg føler, at jeg har vundet alligevel. Det var den vildeste stemning, siger en glad Casper Steinfath.

Farmand var hurtig til at give bronzevinderen et godt knus.
Farmand var hurtig til at give bronzevinderen et godt knus.
Foto: Gustav Houe Dall, TV MIDTVEST

Der var masser af publikum inde på stranden, som heppede den lokale helt frem mod mål.

- Det var den vildeste drøm at få stort arrangemen hertil. Det er så stort at få sat Thy på verdenskortet. Jeg er så hamrende glad indvendig,  

- Den seneste uge har absolut været den største i min karriere, siger Casper Steinfath.

Han havde trænet i vildere forhold og håbet på større bølger. Lørdag viste Vesterhavet sig dog fra sin blideste side med solskin.