Seneste nyt:

Stort skilt skiftet i 50 meters højde: "Taber du en svensknøgle herfra, så er din varevogn ødelagt, når den rammer"

Cimbriatårnet i Thisted har fået skiftet sine skilte i 50 meters højde. Det er en lokal skiltevirksomhed, der har stået for opgaven.

Det var ikke en helt almindelig dag på kontoret for skiltemontør Thomas Jensen, da han  skulle udskifte et skilt på den højeste bygning i Thisted. Opgaven foregik i 50 meters højde og krævede stor koncentration og velovervejede bevægelser.

- Vi står ikke bare og jonglerer med værktøjet, som vi måske havde gjort, hvis vi var på jorden. Taber du en svensknøgle herfra, så er din varevogn ødelagt, når den rammer, siger Thomas Jensen.

quote Det er ret specielt. Det er ikke alle mennesker, der tør at gøre det.

Anni "Skrannie" Christensen, inderhaver, Skrannies Skilte og Reklame

Det er Cimbria, der leverer industrielle anlæg til korn og afgrøder, som skulle have skiftet sit store skilt efter 30 år. Det sker, fordi virksomheden har ændret sit logo.

- Det er mere enkelt og stilrent og måske også mere moderne. Logoet hælder lidt fremad og viser, at vi er i bevægelse fremad. Det er det, det skal illustrere i hvert fald, siger økonomidirektør ved Cimbria, Christian Krog Andersen.

Ændringen kommer, efter Cimbria er blevet solgt den amerikanske landbrugskoncern ARGO Corporation.Hurtigere end planlagt

Det er den lokale Thisted-virksomhed Skrannies Skilte og Reklame, der har sagt ja til opgaven. Det er kun anden gang i Anni ”Skrannie” Christensens 31 år som selvstændig, at hun er blevet bedt om at løse en opgave så højt oppe i luften.

- Det er ret specielt. Det er ikke alle mennesker, der tør at gøre det, men nu har jeg to montører deroppe, og de sagde ja til det med det samme, for udsigten er også pragtfuld, siger hun.Oprindeligt var der afsat tre dage til opgaven, der indebærer at bytte to skilte ud med nye og friske bygningen op, men det lykkedes at nå det hele på kun to dage.

- Det er jeg meget glad for. Det har noget med vejret at gøre, fordi vejret har været perfekt, siger Anni ”Skrannie” Christensen.

Det er et minimum af vind og regn de sidste par dage, der har gjort det muligt at klare opgaven hurtigere end planlagt. Og vejret har også været en ekstra gulerod for montørerne.

- Blæser det eller regner det, så er det lidt træls. Når vejret er sådan her og man kan nyde det, så er det fedt, siger montør Thomas Jensen.

Det gamle skilt var af jern og vejede halvandet ton, mens det nye skilt af aluminium kun vejer omkring en fjerdedel.


tv2

Danske landmænd høster historisk dyr hvede: - De skal saftsuseme sørge for at gemme pengene

Bygning

Nu afleveres 1500 underskrifter mod salg af turistkontor: - Jeg kan næsten ikke finde ord for det

080822 Færgemann vægmaleri

gallery Færgemann-maleri dukkede op under renovering

brian olsen afslag seniorpension

play Brian tog smertestillende medicin for at arbejde: Nu har han for få sygedage til seniorpension

tv2

Danske landmænd høster historisk dyr hvede: - De skal saftsuseme sørge for at gemme pengene

Bygning

Nu afleveres 1500 underskrifter mod salg af turistkontor: - Jeg kan næsten ikke finde ord for det

080822 Færgemann vægmaleri

gallery Færgemann-maleri dukkede op under renovering

Til forsiden

Til forsiden