Foto: Allan Storkborg

Tidligere AaB-træner varmt bud i Viborg

Viborg FF har mistet deres cheftræner, og nu har bookmakerne Allan Kuhn som en af favoritterne til posten.

I samarbejde med TV MIDTVEST

Tidligere træner hos AaB, Allan Kuhn, kan være på vej til et nyt job i det midtjyske. 

Viborg FF har netop fyret Johnny Mølby, og derfor går jagten nu ind på at finde ny cheftræner, mens Steffen Højer og Ralf Pedersen er midlertidige trænere. 

Hos Danske Spil er Kuhn en af favoritterne, kun overgået af Steffen Højer. Og hos Bet25 er Allan Kuhn absolut favorit med odds 2.25 foran tidligere SønderjyskE og AaB-træner Lars Søndergaard, der har odds 4.00 og tidligere har trænet Viborg FF i en enkelt sæson 09/10.  

Kuhn har i alt brugt 11 år fordelt over to omgange som træner hos AaB - i første omgang som assistentræner fra 2003-2008. Herefter overtog han midlertidigt cheftrænerpositionen, hvor han endte med at skaffe AaB guld. Alligevel røg han året efter tilbage i assistenttrænerrollen.

Efter et visit hos FC Midtjylland og et hos Randers FC vendte han tilbage til AaB i 2011, igen som assistenttræner. Her var han indtil 2016.

Allan Kuhn har senest været træner i Malmö FF, som han førte til en mesterskabstitel i 2016, men efterfølgende blev han fyret. 

Læs også Blev mester i sin debutsæson: Nu er Allan Kuhn fyret

- Allan Kuhn blev fyret i Malmö FF, men der må være bejlere til den karismatiske bornholmer. Mesterskabet i den svenske storklub var en stor bedrift, selv om Malmö altså kvitterede med en fyreseddel, skriver Tipsbladet.