Tip gav stor gevinst for politiet: Hynde-tyve lå inde med hash og stjålet havetraktor

Et tip om et kærestepar første til fund af flere ulovligheder på Mors.

Et tip fra en borger gav pote for Lokalpolitiet i Thisted.

På en adresse i udkanten af Nykøbing fandt politiet tirsdag formiddag de hynder, som 20. marts blev stjålet fra campingforretningen Møllegårdens Campings udstilling i Vilsund.

- Det er hynder til omkring 100.000 kroner, som bruges til inventar i campingvogne, forklarer René Carlsen fra Lokalpolitiet i Thisted.

Havde flere tyvekoster stående

Politiet ransagede boligen, hvor et kærestepar - en kvinde på 23 år og en mand på 47 - bor. 

quote Derudover finder vi cirka 770 gram hash og en peberspray hos parret.

RENÉ CARLSEN, POLITIASSISTENT, THISTED

Og det var ikke kun campinghynder, som tyvene havde fået skrabet til sig.

Også en lukket cargotrailer og en havetraktor, som begge var meldt stjålet for henholdsvis to og seks måneder siden, blev fundet på adressen.

- Derudover finder vi cirka 770 gram hash og en peberspray hos parret, fortæller politiassistent René Carlsen.

Hentede kæresten i påvirket tilstand

Den 47-årige mand er allerede kendt af politiet, men den 23-årige kvinde blev taget med på politistationen, så hun kunne afhøres og registreres med foto, fingeraftryk og DNA, oplyser lokalpolitiet.

Men da hendes 47-årige kæreste senere på eftermiddagen skulle hente hende fra stationen igen, gjorde han sig skyldig i endnu et par overtrædelser.

Han kom nemlig kørende i bil til politistationen i narko- eller medicinpåvirket tilstand, og havde i øvrigt intet kørekort, da det var blevet frakendt tidligere. Derfor blev han sigtet for at køre i narkopåvirket tilstand, og i frakendelsestiden.

Nu er hynderne igen tilbage på bænkene i campingvognene i Vildsund, og de andre tyvekoster tilbage hos de retmæssige ejere, oplyser politiet. 


Seneste nyt

fra Nordjylland