Mikkel Hansen reagerer på, at klubkarrieren er slut

Han ved endnu ikke, om han skal til OL.

Han ved endnu ikke, om han skal til OL.

Mikkel Hansen har spillet sin sidste klubkamp i karrieren.

Det er et faktum, efter han og Aalborg tabte en dramatisk Champions League-finale til Barcelona søndag aften.

- Det er sgu specielt, må jeg indrømme. Jeg er lidt tom for ord i øjeblikket. Jeg er ekstremt skuffet. Det var sidste klubkamp. Forhåbentlig ligger der et OL til sommer.

- Så har jeg da i hvert fald tanket noget motivation op på at se Barcelona løfte trofæet, siger han til DR, inden han uddyber hos TV 2 Sport:

- Jeg har vidst det i noget tid, og det har været specielt. Jo tættere på det kommer, jo mere mærkeligt bliver det jo ikke at skulle møde ind efter sommer.

OL eller ej?

I sin udtalelse henviser Hansen desuden til, at OL-truppen endnu ikke er udtaget, og han ved derfor ikke, om han kommer med.

Hvis han udtages af landstræner Nikolaj Jacobsen, forlænges karrieren en smule, men hovedpersonen har allerede meldt ud, at det er slut efter denne sæson.

Hvor meget fylder det hos dig, om det her bliver den sidste kamp nogensinde eller på klubplan?

- Forhåbentlig bliver det ikke min sidste kamp nogensinde, og så kan jeg ikke sige mere, siger han og griner.

Store bifald

Siden han annoncerede sit karrierestop, er han blevet hyldet, hvor end han har været.

Det var også tilfældet i hallen i Køln, hvor det største bifald tilfaldt den danske stjerne, da holdene blev præsenteret.

Kan du blive ved med at holde til hele den her hyldest, som du modtager?

- Nej, det er meget rørende på en eller anden måde. Det er også mange år, jeg har været i gamet efterhånden. Jeg håber også, at folk kan se, at det er legen med bolden, som altid har gjort det for mig, lyder det.

Nu vil tiden vise, om Hansen har spillet sin sidste kamp i karrieren. Mandag udtager Nikolaj Jacobsen 20 mand, der i første omgang skal til samling med herrelandsholdet.

Truppen skal sidenhen barberes ned til 17, hvoraf 3 er reserver.

OL spilles i Paris, og håndbolddelen begynder i slutningen af juli. Danmark er i pulje med Norge, Ungarn, Frankrig, Egypten og Argentina.


Seneste nyt

fra Nordjylland