Ansatte tilbudt krisehjælp i Aalborg Kommune

Flere af de ansatte hos By- og Landforvaltningen kan tage imod hjælp fra en krisepsykolog efter politiets ransagning af de kommunale lokaler.

Rådmand ved By og Land i Aalborg Kommune, Jan Nymark Rose Thaysen (V), bekræfter, at forvaltningen har aktiveret kriseberedskabet for de medarbejdere, der har behov for det.

Politiet mødte ifølge borgmester Thomas Kastrup-Larsen (S) op med en ransagningskendelse onsdag morgen, fordi politiet ville have adgang til en række af kommunens servere. Den oplevelse har været svær at håndtere for nogle medarbejdere.

- Nogle medarbejdere havde behov for at snakke med en overordnet, og hvis behovet var der, er de også blevet tilbudt samtaler med en psykolog, siger Jan Nymark Rose Thaysen.

- Nogle rystes mere end andre

Rådmanden fortæller, at flere af de ansatte frygtede, at de igen skulle interviewes om sagen, som for et år tilbage, da kommunens egne advokater talte med medarbejderne - en oplevelse, der for flere havde været ret svær at ryste af sig.

- Cirka en håndfuld af vores medarbejdere har taget imod tilbuddet om at tale med nogen. Folk er jo forskellige, så nogle vil kunne arbejde videre som normalt, mens andre rystes mere, når tre politifolk tropper op på ens arbejdsplads, siger Jan Nymark Rose Thaysen.

Forvaltningen arbejder igen videre som normalt, men ledelsen kommunikerer hurtigt ud til medarbejderne, hvis der er nyt i sagen. Det fortæller rådmanden.

- Dørene er åbne, hvis nogle har behov for at snakke. Det har været en lidt træls oplevelse her op til jul, men vi håndterer den, så godt vi kan, siger han.


Udbygningsaftaler

021222 DIGI Ansatte tilbudt krisehjælp Still

play Sådan foregik politiets ransagninger hos kommunen

301122 Stigsborgbrygge 5 by og land brst 4493

play Ansatte tilbudt krisehjælp i Aalborg Kommune

def_thumb,50_percent

play Ransagning ryster borgmester: - Hvorfor ringede politiet ikke bare?

Jan Nymark

Politi ransager kommune: - De har fået alt, de bad om

indlæs flere

Seneste nyt

fra Nordjylland