02:03

Det har krævet mod at tage beslutningen, men nu har et ægtepar fra Nibe gjort alvor af at sætte huset til salg og kvitte en tryg tilværelse med faste jobs. De har fra første februar fået titlen af at være campingpladsejere.

Annette og Kim har sagt jobbet op for at gå efter drømmen

Det har krævet masser af mod for ægteparret Annette og Kim Jørgensen fra Nibe at sætte huset til salg, kvitte den trygge tilværelse med faste jobs og investere i deres helt egen campingplads.

De har sagt deres job op for at gå efter drømmen.

- Området herude har altid været specielt, når jeg har kørt herude, siger Kim Jørgensen.

- Det var bare det rigtige, kunne vi mærke. Vi har ikke drømt om en stor plads, vi skal selv være med forrest hele tiden, følger Annette Jørgensen op.

Læs også Basic Skills giver unge i Rebild Kommune et ekstra skub

Annette og Kim Jørgensen fra Nibe er faldet pladask for Trend Campingplads.

- Det er en stor forandring i ens liv lige pludselig ikke at have et arbejde, man ikke skal afsted til også lidt ambivalent, fordi det er noget nyt man skal prøve og samtidig frygten for alt det ukendte, siger Annette Jørgensen.

Nyt navn til campingplads

Efter at have set på campingpladser i fem år har de nu truffet beslutningen om at købe Trend Campingplads. Ægteparret har droppe deres faste job som henholdsvis pedel og SOSU-assistent i håbet om, at det frie liv som selvstændige vil give bedre familieværdier.

- Det er faktisk det bærende i, at vi gerne vil have en campingplads. Det er jo det i det, at vi er sammen om det som familie, siger campingpladsejer, Annette Jørgensen.

- Rent arbejdsmæssigt så får vi længere arbejdsdage, men det bliver på en anden måde, vi ser på det, siger campingpladsejer, Kim Jørgensen.

Når pladsen åbner i slutningen af marts, bliver det med et nyt navn. Bakken Troldebakken har lagt navn til families campingplads.

- Der vil vi gerne have lavet nogle små troldehuler, som er gravet ind i bakken, siger Kim Jørgensen.

De nye ejere vil ikke gøre pladsen større, men derimod vil de forsøge at forlænge sæsonen med shelters og lejrskoleophold.

- Der skal være plads og overskud til, at vi selv kan selv kan være med fremme, så det er fint med en lille plads, der kan vokse sammen med os, siger Annette Jørgensen.

Annette og Kim Jørgensen åbner den nye sæson 28. marts.