01:17

Flere tusinde har i løbet af weekenden lagt vejen forbi Messecenter Vesthimmerland. Her har de for første gang nogensinde har afholdt en hobbymesse.

Besøgende strømmer til hobbymesse

Flere tusinde har i løbet af weekenden lagt vejen forbi Messecenter Vesthimmerland. Her har de for første gang nogensinde afholdt en hobbymesse.

Garn, perler og pileflet var sammen med meget andet at finde i Messecenter Vesthimmerland i denne weekend. Den store hobbymesse med mere end 70 stande bød på alt et kreativt hjerte kunne ønske sig.

- Der er håndarbejde og der er trædrejning og det er bare så flot! Så det har virkelig været hele turen værd, siger Ritta Sørensen fra Klim.

Flere tusinde har i weekenden lagt vejen forbi messen. Det er den største førstegangsmesse, de har haft i Messecenter Vesthimmerland.

- Det handler om folks fritid og folk er interesseret i deres fritid. Der er heller ikke nogle tilsvarende messer nord for Viborg, så derfor er det her blevet så stor en succes, siger Nicolaj Holm, adm. direktør Messecenter Vesthimmerland.

Allerede forventer messecenteret at gentage succesen i 2017.