Foto: Robert Bedsted

Foto: Robert Bedsted

Foto: Robert Bedsted

Foto: Robert Bedsted

04:23

Vi er med direkte fra den store fest i Aars

1 af 5

Erfaren dame bliver Miss Himmerland til Kimbrerskuet i Aars

Til det årlige Kimbrerskue i Aars blev den flotteste ko kåret fredag eftermiddag.

Det årlige Kimbrerskue finder i denne weekend sted i Aars. Skuet er et af Messecenter Vesthimmerlands største arrangementer, og i år bliver skuet holdt i messecentrets nye rammer.

- Det er det første arrangement, hvor alle vore faciliteter bliver brugt fuldt ud, og hvor vi får maksimal udnyttelse af vores nye faciliteter, siger Brian Otte, der er direktør i Messecenter Vesthimmerland.

I vinteren 2010 fik taget på Hal 2 en skade af et voldsomt snetryk. Der blev lavet en midlertidig løsning med understøtning af taget, men i år er der lavet en permanent løsning. Den gamle hal blev revet helt ned, og en ny er blevet opført. Den nye hal er cirka 250 kvadratmeter større end den gamle, og der er bygget 140 kvadratmeter ny foyer til. 

- Vi har fået nogle langt bedre faciliteter med bedre lys og lyd, siger direktøren.

  Foto: Robert Bedsted

Miss Himmerland kåret

Vanen tro blev skuets flotteste ko kåret. Det skete fredag eftermiddag.

Vinderen af konkurrencen om at blive “Miss Himmerland”, skuets flotteste ko, blev koen “Goldie”. 

Koen Goldie har tidligere vundet “Miss Vendsyssel” og er dermed en erfaren dame. Ejeren Dan Christensen synes, at konkurrencen i år var virkelig hård. 

- Derhjemme er hun lidt af en kælepot, men til konkurrence viste hun, at hun en dame med temperament, siger Dan Christensen, imens koen begyndte at trække afsted med ham, og interviewet måtte slutte.

  Foto: Robert Bedsted

04:23

Vi er med direkte fra den store fest i Aars

Luk video