Hætteklædt person truede chauffør med kniv - politi søger vidner

En chauffør, der kører med varer fra Spar i Nørager, blev torsdag i sidste uge truet med en kniv. Politiet søger vidner i sagen.

Politiet har brug for flere oplysninger i sagen om et røveri i Vognsild. Derfor beder de nu eventuelle vidner om at henvende sig til dem på 114.

Røveriet skete 29. september 2022 omkring klokken 10.30 på Morumvej i Vognsild i Vesthimmerland kommune. 

Her blev en chauffør truet af en hætteklædt person med en kniv, da han skulle ud med varer til en kunde. Gerningsmanden ville have chaufføren til at aflevere alle penge fra varebilen.

- Gerningsmanden truede konkret sig til et kontantbeløb, som buddet kørte rundt med. Beløbets størrelse holder vi dog for os selv, siger efterforskningsleder og politikommissær Mikkel Brügmann fra Nordjyllands Politi.

SIGNALEMENT

Mand, cirka 25 år

170 cm høj

Muskuløs og tæt bygget

Iført sort trøje med rød skrift

Bar maskering, antydninger af sort hår under

Iført arbejdsbukser 

Ikke i køretøj

Manden var til fods, da han kom frem mod buddets varebil, gående ad Morumvej i retning mod nordøst – og han fortsatte videre i samme retning forbi kirken, da han flygtede fra stedet, lyder det fra politiet.

- Vi efterlyser personer, der kan have set noget i området omkring gerningstidspunktet, siger Mikkel Brügmann og fortsætter:

- Vi har selv undersøgt mulige steder med overvågning i nærheden, men skulle beboere i byen, som politiet ikke har talt med, ligge inde med overvågning, så hører vi meget gerne fra dem.

Han efterlyser også biler, der kan have passeret gerningsstedet. I bilerne kan der være indbygget overvågning, som kan være brugbart for politiet at se. 

- Jeg vil gerne opfordre alle med oplysninger til at ringe til os. Ring hellere en gang for meget end en for lidt, lyder det fra Mikkel Brügmann.

Borgere kan ringe med oplysninger på 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland