Foto: Privatfoto.

Foto: Privatfoto.

00:30

Nordjyllands Politi har ikke flere spor i sagen om ulovlige vildtfælder.

1 af 3

Ingen nye spor: Politiet henlægger sag om livsfarlige fælder i Farsø

I Strandby ved Farsø blev flere livsfarlige fælder fundet tidligere på måneden, men politiet har ikke kunnet finde manden bag og henlægger nu sagen.

Syv opsatte snarer lavet af ståltråd vakte opsigt, da de blev fundet af lokale beboere i Strandby nær Farsø.

Snarerne er nemlig ulovlige og kvæler de dyr, der går i dem, hvilket potentielt kan være farligt for både børn og husdyr, eksempelvis hunde.

Læs også Livsfarlige fælder opsat i skov

Derfor betragter Nordjyllands Politi også sagen som særdeles alvorlig. 

Men eftersøgningen har ikke båret frugt, og derfor henlægger politiet nu sagen, oplyser politikommisær Jørn Kresten Nielsen.

- De spor, vi har eftersøgt, har ikke ført til nogen gerningsmand, og nu er vi løbet tør for muligheder. Derfor henlægger vi sagen, og vi kan kun fortsætte efterforskningen, hvis der dukker nye oplysninger op, siger Jørn Kresten Nielsen.

Da efterforskningen begyndte, kom politiet ellers hurtigt på sporet af en mand, der havde befundet sig i den skov, hvor fælderne var blevet lagt, på gerningstidspunktet. Men han viste sig at have en god begrundelse for at have været i skoven. 

Jørn Kresten Nielsen fortæller, at der ikke er dukket flere fælder op, siden de første blev anmeldt i starten af februar.

02:06

Borgere i Strandby har fundet ulovlige og farlige snarer i den lokale skov

Luk video