Jazz og ukrainske pirogger ved Frederik den Syvendes kanal

I Løgstør var der i dag ukrainske pirogger, lokal ost og jazzmusik. Og det iblandet en rask gåtur langs Frederik den Syvendes kanal.

For 12 gang blev der afholdt Kanal Gourmet & Kultur Rally. 

Med arrangementet samles der penge ind til godtgørende formål – og bidragsyderne var mange. Blandt andre asylcentret i Ranum, hvor beboerne havde lavet mad. 

Tallerknerne her duftede af både Ukraine, Syrien og Iran.

– Ideen er jo at vise alt den dejlige natur, vi har i Løgstør og alle de talenter, der hjælper med at drive området. Folk skal ikke sidde og læse om Løgstør, de skal komme ud og opleve det i alt slags vejr. Nu regner det jo, men tidligere havde vi sol, griner Heine Pedersen fra Lions Club Løgstør.

Særligt fokus

Dette års arrangement har særligt fokus på at tiltrække sundhedspersonale til et nyt sundhedshus der snart står færdigt. Men arrangementet er i forvejen meget populært så ud over potentielle læger og sygeplejersker, var der i alt 350 tilmeldte. Der er rift om billetterne.

– Det er en kæmpe succes. Der har været udsolgt i tre måneder. Vi har haft mange der har været interesseret i at være med, men vi har ikke flere pladser, siger Heine Pedersen fra Lions Club Løgstør.


Seneste nyt

fra Nordjylland