LIGE NU:

K Borgmester fastholder kritik: Eva Kjers afgang er katastrofal

Vesthimmerlands konservative borgmester er fortsat kritisk over for sin partiformand og synes, det er ærgerligt, at Eva Kjer Hansen lørdag er gået af som minister.

I denne uge havde Vesthimmerlands borgmester Knud Kristensen fra De Konservative været ude med en kritik af den måde, som tingene er foregået på i forhold til De Konservatives mistillid til Eva Kjer Hansen. Derfor er han ærgerlig over, at Eva Kjer Hansen fra Venstre lørdag har meddelt, at hun trækker sig fra posten som miljø- og fødevareminister.

- Jeg synes jo, at når vi har en minister – uanset farve – der har forståelse og forstand på, hvad landbruget har brug for, så er det katastrofalt, at hun må gå af, siger Knud Kristensen.

Nu forventer Knud Kristensen, at han kan få sin partiformand Søren Pape Poulsen til Nordjylland for at give en forklaring på, hvorfor tingene er gået som de gået hos De Konservative.

Han forventer også, at den minister, som statsminister Lars Løkke Rasmussen fra Venstre skal udnævne som miljø- og fødevareminister vil lytte mindre til eksperterne.

- Vi har været vandt til, at det har været på ekspertniveau. Så jeg håber på en minister, der på alle måder tager del i landbrugets interesser i et dokumenteret grundlag, siger Knud Kristensen.