LIGE NU:

Knivstikkeri: 47-årig sigtes for forsøg på manddrab på kæreste

Et kærestepar er begge alvorligt kvæstede efter knivstikkeri på deres adresse i Overlade.

Flere politipatruljer rykkede kort før klokken 16 ud til en adresse i Overlade ved Løgstør, hvor en 24-årig kvinde og hendes 47-årige samlever begge var kommet alvorligt til skade et knivstikkeri. 

Den 24-årige kvinde fra lokalområdet var blevet stukket i maveregionen, og der blev straks påbegyndt førstehjælp til hende med det samme. Hun var ved bevidsthed og blev bragt til Aalborg Universitets Hospital, hvor hun på nuværende tidspunkt behandles for hendes skader. Kvindens nærmeste familie er underrettet, oplyser Nordjyllands Politi. 

På stedet var også hendes samlever – en 47-årig mand, som også var kommet til skade.  Manden blev fløjet til Aalborg Universitets Hospital med lægehelikopteren, hvor han på nuværende tidspunkt ligeledes behandles.

Politikommissær, Henrik Staal fra Nordjyllands Politi oplyser, at begge de tilskadekomne har alvorlige skader og deres tilstand på nuværende tidspunkt er ukendt.

- Der er tale om en alvorlig hændelse mellem et samlevende par. Nordjyllands Politi efterforsker sagen som et forsøg på manddrab grundet skaderne på kvinden. Den 47-årige mand forventes, at blive fremstillet i grundlovsforhør i morgen, meddeler Nordjyllands Politi.