LIGE NU:

Linnemann får chancen hos svensk VM-team

Den nordjyske rallycrosskører Ulrik Linnemann har samlet penge nok ind til at få chancen for det svenske hold Olsbergs MSE, som han skal køre et løb og teste en ny bil for.

Den nordjyske rallycrosskører Ulrik Linnemann kan være rykket tættere på en plads på et stort hold. Ulrik Linnemann har fået muligheden for at køre en test og et løb for det svenske team Olsbergs MSE, som er en fast bestanddel af VM-serien i rallycross.

- Det er et af de mest succesfulde teams i verden, siger Ulrik Linnemann i en video på sin Facebook-side, hvor han har offentliggjort nyheden.

Ulrik Linnemann skal køre med i et løb i RallyX Nordic-serien på Tierp Arena i Sverige i den første weekend i oktober. Det er første gang, den nye rallycrossbane skal tages i brug, og Ulrik Linnemann skal køre i en Honda Civic, som også først lige er blevet godkendt til at køre i den nordiske serie.

- Jeg bliver den første til at køre ræs i den på europæisk grund, og det glæder jeg mig rigtig meget til, siger Ulrik Linnemann.

Ulrik Linnemann skulle skaffe en sum penge for at få chancen hos det svenske team, og derfor oprettede han en indsamling på Facebook, hvor folk kunne donere penge til hans projekt. Målet var at samle 20.000 kroner ind, men der er kommet over 32.000 i kassen.

Den nordjyske rallycrosskører er dermed kommet et skridt tættere på at realisere sin drøm om at få foden inden for hos et stort hold og på at få chancen for at køre med om verdensmesterskabet i rallycross.

Her er arkivbilleder, hvor du kan se Ulrik Linnemann i aktion.