LIGE NU:

Made in Denmark slutter af med amerikansk sejr

Golfturneringen Made in Denmark er netop afsluttet, og det blev med en sejr til amerikanske Julian Suri.

European Tour-turneringen Made in Denmark i Vesthimmerland sluttede i dag af efter fem dage med golf, musik og oplevelser. Og det blev slutteligt med en sejr til amerikanske Julian Suri.

- Det er utroligt. Jeg har spillet foran mange mennesker før, men aldrig som det her. Atmosfæren på hul 16 er nok det fedeste, jeg nogensinde har været en del af. De danske fans var støttende og respektfulde hele vejen igennem, siger Julian Suri. 

I år har der været et tilskuertal på 71.298 til eventet, og direktøren for European Tour, Keith Pelley, var også meget imponeret over det store arrangement.

- Jeg har aldrig oplevet noget lignende til en golfturnering. Det hele har været fantastisk med musikfestivalen, den gode stemning og hele anlægget, siger han.

Made in Denmarks musikprogram bød både på navne som Peter AG og Sanne Salomonsen.

Næste år skal turneringen afholdes i Silkeborg, men det er endnu ikke på plads, hvor det skal finde sted i 2019. Ejeren af JYSK, Lars Larsen, som man kunne finde på banen til turneringens første dag, har dog et klart favoritsted.

- Jeg synes, det er gået fantastisk godt, og det er dejligt med så mange danskere, der har spillet med blandt de forreste. Det er godt at få turneringen lidt væk og så tilbage igen på et tidspunkt, for det kommer den. Det er godt for tilskuertallet og flere andre ting, at turneringen bevæger sig lidt rundt, siger han. 

Bedste danske resultat til turneringen var Thorbjørn Olesen på en delt 14. plads med en score på -10.  

Næste udgave af Made in Denmark afvikles i Silkeborg Ry Golfklub fra den 30. august til 2. september 2018.