LIGE NU:

Made in Denmark vender tilbage til Vesthimmerland

Golfturneringen Made in Denmark fortsætter frem til 2023 og afholdes næste år igen i Vesthimmerland.

Efter en afstikker til Silkeborg vender Made in Denmark næste år tilbage til Gatten og Vesthimmerland. Det er søndag blevet offentliggjort på et pressemøde på Himmerland Golf & Spa Resort.

Her kom det blandt andet også frem, at den samlede præmiepulje øges, så det fremover vil lyde på tre millioner euro svarende til godt 22 millioner danske kroner.

- Jeg er utrolig glad for at vi har kunnet lave en 5-årig aftale med The European Tour og vores sponsorer. Det betyder, at vi kan arbejde med en langsigtet strategi og udvikle Made in Denmark til glæde for spillere, tilskuere og sponsorer. Med den øgede præmiesum er jeg også sikker på, at Made in Denmark bliver en turnering som endnu flere europæiske topspillere vil prioritere at spille med i, siger promotor Flemming Astrup.

- Det har været fem fantastiske år med golf i verdensklasse i Danmark, og jeg glæder mig til fem år mere. Fra starten af har det været vigtigt for mig, at Made in Denmark fik bred opbakning fra mange forskellige samarbejdspartnere. Med den nye aftale har vi fået flere nye sponsorer ombord, og sammen med de eksisterende gør de det nu muligt at sikre Made in Denmarks 10 års jubilæum i 2023, siger Lars Larsen, der er formand for Fonden Made in Denmarks bestyrelse.

Turneringen skal på turné rundt i landet

European Tour-afdelingen Made In Denmark bliver i år afholdt for femte gang, og det er for første gang ikke i Gatten, der skal spilles golf i verdensklasse. Næste år vender turneringen så tilbage til "hjemmet", men Gatten er altså ikke hjemmebane i den forstand at turneringen i 2020 skal holdes der. Den skal istedet på "turné".

– I år spiller vi i Silkeborg, men vi vil gerne rundt i hele Danmark, og med en femårig aftale er det nemmere at langtidsplanlægge, så jeg håber vi kommer rundt i landet, så endnu flere får mulighed for at opleve golf i verdensklasse, siger Flemming Astrup.

Fonden bag Made in Denmark er allerede i dialg med flere klubber, kommuner og regioner om hvor turneringen skal spilles fra 2020 og frem, men hvor den skal holdes i 2020 er endnu ikke på plads.

 

160521 LOT Bjarne Lausten WEB Still

play Udvalgsformand: - Det må simpelthen ikke ske, at det tager så lang tid

Tobias Morell

Tobias er klar på 30 år i bofællesskab

def_thumb,50_percent

play Aalborg Håndbold taber slaget om førsteplads i puljen

40_percent

play Polsk mand stukket med kniv i Visborg

160521 LOT Bjarne Lausten WEB Still

play Udvalgsformand: - Det må simpelthen ikke ske, at det tager så lang tid

Tobias Morell

Tobias er klar på 30 år i bofællesskab

def_thumb,50_percent

play Aalborg Håndbold taber slaget om førsteplads i puljen

Til forsiden

Til forsiden