LIGE NU:

Nordjyder løb 10.000 kilometer for kampen mod kræft

Der er indtil videre samlet omkring 300.000 kroner ind til kampen mod kræft.

På 24 timer løb og gik 724 deltagere og 68 "fightere" i alt 15.292 omgange eller omkring 10.000 kilometer, da Stafet For Livet for første gang nogensinde blev afholdt fra lørdag til søndag formiddag i Aars.

- Det er bare forløbet super godt. Der har kun været positive tilkendegivelser, og både hele dagen lørdag og hele natten igennem har der været en fantastisk god stemning, fortæller Ejner Larsen, der er formand for Stafet for Livet, Vesthimmerland.

- Der har været dejlig underholdning, og på trods af den dystre baggrund har der været masser af glæde blandt deltagerne. Det er svært at finde et ord for den stemning, der har været, for der har også været masser af tanker, snakke og tårer i løbet af de her 24 timer, der har handlet om sygdom og kære, der er ramt af kræft, fortæller formanden videre. 

Stafetten blev skudt igang lørdag klokken 11 og sluttede først søndag på samme tid. Dermed har der, hele natten igennem, været masser af aktivitet omkring anlægget i Aars, der har dannet ramme om det store arrangement.

- Der er blevet gået og løbet rigtig mange omgange i løbet af natten, og mange har syntes rigtig godt om at løbe om natten, fordi der er en ro, et lys og en stemning, der gør, at man har kunnet tænke en masse tanker, siger Ejner Larsen.

Lørdag aften kunne han fortælle, at der var samlet omkring 250.000 kroner ind, og søndag formiddag var det tal steget til knap 300.000 kroner.

- Men hvad det endelige resultat bliver på, ved vi ikke endnu. Nu er det jo første gang, vi afholder Stafet for Livet her i Aars, så vi har jo ikke erfaring for hvor lang tid, det tager at gøre det hele endeligt op, fortæller formanden.

Før resultatet ligger klar skal en del af deltagerne nemlig opkræve deres donationer hos de sponsorer, der vil bakke dem op i forhold til, hvor mange omgange, de fik løbet.

TV2 Nord var med på sidelinjen, da stafetten lørdag aften gik ind i de mørke timer. Du kan se hele vores indslag herunder. 

I Aars bliver der gået og løbet masser af kilometer til fordel for Kræftens Bekæmpelse ved Stafet for Livet.

 

Aalborg Universitet studerende aau.jpg

Små uddannelser vokser - men færre optages på Aalborg Universitet

20_percent

play Se videoen: Spækhugger lavede kæmpe show for fisker ud for Skagen

Lea Vangstrup

play Jubel i Skørping: Grønt lys til Nordjyllands første landsby med mini-huse

270721 Mogens Telling Madsen - lynnedslag i hus

play Lynet slog ned i Mogens’ hus: - Lige pludselig kom der et brag af den anden verden

Aalborg Universitet studerende aau.jpg

Små uddannelser vokser - men færre optages på Aalborg Universitet

20_percent

play Se videoen: Spækhugger lavede kæmpe show for fisker ud for Skagen

Lea Vangstrup

play Jubel i Skørping: Grønt lys til Nordjyllands første landsby med mini-huse

Til forsiden

Til forsiden