01:45

Årets muslingefestival i Løgstør bød på en hel ny spise til de mange gæster. Byens berømte muslinger kombineret med noget af det mest populære taka away, man kan finde.

Sådan ser den ud, Muslingedoggen Foto: Hans Christian Lauritzen

1 af 2

Nyt madhit: Muslingedog

Årets Muslingefestival i Løgstør byder på en hel ny spise. Byens berømte muslinger kombineret med noget af det mest populære take away, man kan finde.

En såkaldt muslingedog går som varmt brød på dette års muslingefestival i Løgstør.

- Der er mange af dem, som ellers ikke spiser muslinger normalt, de tør godt at prøve kræfter med en muslingedog, og det er sjovt at få de her tilbagemeldinger, at folk synes det smager pragtfuldt, siger Anders Poulsen fra Lions Løgstør.

I forhold til sin berømte navnebror hotdoggen, er pølse, ketchup og agurkesalat skiftet ud med muslinger, mayonnaise og purløg.

- Det går forrygende godt. Vi skulle egentlig først have åbnet fra middag af, men der var kø fra midt formiddag, så jeg var nødt til at få folk ind to timer tidligere, end de ellers skulle møde, siger Anders Poulsen.

Muslingedoggen var så populær at festivalens gæster kom op til flere gange hos Lions Løgstørs improviserede muslingevogn.

- Vi er blevet kloge på, at folk er vilde med det, og det er jo bare sjovt at have med at gøre, siger Anders Poulsen.

Selve inspirationen til muslingedoggen kommer fra sildefestivalen i Nibe, hvor de i mange år har haft en sildedog.