LIGE NU:

Patienternes Pris lander i Farsø

Ortopædkirurgien i Farsø får Patienternes Pris i 2016 for sit sammenhængende patientforløb og højt informationsniveau. Præmien er et maleri og 25.000 kroner.

De kan noget særligt hos Ortopædkirurgien i Farsø. Noget med lave ventetider, højt informationsniveau og et personale, der taler, så man som patient kan forstå dem.

Derfor har Ortopædkirurgien i Farsø modtaget Patienternes Pris 2016, som bliver uddelt af Region Nordjylland. En pris, der ikke kun udløser et maleri og 25.000 kroner, men som også vidner om, at patienterne er mere end tilfredse med deres oplevelse på afdelingen.

En af de patienter, der har indstillet Ortopædkirurgien i Farsø til prisen, er 77-årige Ole Olsen fra Nibe. Den pensionerede landmands hofte var slidt, så der var brug for at få en ny hofte for at forbedre den fysiske formåen og komme smerterne til livs. Og han og hans hustru blev allerede imponeret i forbindelse med det fire timer lange informationsmøde forud for operationen, som blev foretaget 24. juni i år.

- Jeg tænkte egentlig, at det var lang tid, og troede ikke¨, det var så vigtigt. Jeg fik besked om alt vedrørende forløb og efterforløb, så jeg var godt forberedt. Det var bare professionelt arbejde fra først færd, og al information var på et forståeligt dansk, uden fremmedord, fortæller Ole Olsen.

- Jeg vil anbefale Farsø Sygehus til enhver tid. Både før, under og efter operationen, blev jeg mødt med venlighed, og personalet var meget lydhøre overfor mine spørgsmål. Alt sammen med en vis portion humor og professionalisme. Samtidig ligger Farsø Sygehus et dejligt sted, hvor det er nemt at få parkeringsplads, ingen elevatorer, og lyse fine lokaler med udsigt til haven, siger Ole Olsen, som også kan glæde sig over, at den nye hofte fungerer fint.

Ole Olsen er en ud af de 20 patienter, der har indstillet Ortopædkirurgien i Farsø til prisen. Og det var altså nok til, at et enigt indstillingsudvalg pegede på Farsø som vinderen.

Ved Ortopædkirurgien i Farsø glæder de sig over udsigten til at skulle modtage Patienternes Pris.

- Det er kronen på værket, når vores kerneopgave – patienterne – synes, at vi gør det rigtig godt. Det kan vi kun være glade for og stolte over. Prisen er et tegn på, at vi lever op til patienternes forventninger, og det kan bruges til at bevare gejsten blandt personalet i en presset hverdag, siger Gitte Zytphen-Adeler, afsnitsledende sygeplejerske på Sengeafsnit O4.

Udover Ortopædkirurgisk i Farsø var også Reumatologisk afdeling på Regionshospital Nordjylland i Hjørring, Fødegangen i Thisted og Gynækologisk-Obstretisk Sengeafsnit på Aalborg Universitetshospital med i opløbet om prisen.

Men i Farsø kan de altså noget ganske særligt.

Patienternes Pris

 

Aalborg Universitet studerende aau.jpg

Små uddannelser vokser - men færre optages på Aalborg Universitet

20_percent

play Se videoen: Spækhugger lavede kæmpe show for fisker ud for Skagen

Lea Vangstrup

play Jubel i Skørping: Grønt lys til Nordjyllands første landsby med mini-huse

270721 Mogens Telling Madsen - lynnedslag i hus

play Lynet slog ned i Mogens’ hus: - Lige pludselig kom der et brag af den anden verden

Aalborg Universitet studerende aau.jpg

Små uddannelser vokser - men færre optages på Aalborg Universitet

20_percent

play Se videoen: Spækhugger lavede kæmpe show for fisker ud for Skagen

Lea Vangstrup

play Jubel i Skørping: Grønt lys til Nordjyllands første landsby med mini-huse

Til forsiden

Til forsiden