06:25

Se med: Bølle Bob bliver vækket til live af skolekor

Bølle Bob blev en landeplage i 1979, og nu vil Hornum, hvor Bølle Bob kommer fra, genoplive ham. Tirsdag aften blev musikken vækket til live af det gamle skolekor.

Det er 37 år siden, de første sange om roden Bølle Bob, klassens Smukke Sally og alle de andre i det farverige teenageunivers tog Danmark med storm.

Tirsdag aften stod nogle af de mennesker, der var med til at gøre Bølle Bob kendt, igen foran mikrofonen. Ikke længere teenagere, men stadig med minderne og teksterne frisk i hukommelsen.

- Jeg tror ikke, det rigtig gik op for os, hvor stort det var, mens det stod på. Selv da vi fik overrakt platinpladen for Bølle Bob-pladen og guld for Smukke Sally-pladen, tror jeg ikke, vi forstod det, sagde Janne Knudsen, der var med i det oprindelige skolekor ledet af Gunnar Geertsen, Bølle Bobs "far".

- Og det hele kommer ligesom tilbage, selv om det er længe siden. Vi skal bare høre guitaren, så er den der igen, tilføjede Janne Knudsen.

Skolekoret optrådte blandt andet på plænen i Tivoli og fik lov at stå foran 50.000 mennesker i Botanisk Have i Aarhus og optræde sammen med Linie3 og Bamses Venner, før de indstillede sangkarrieren i 1983.