Foto: (Arkiv)

Slagsmål og hærværk: Fuld mand lagde sig ud med politiet

En 27-årig mand fra Sjælland lavede torsdag aften så meget ballade på et diskotek i Aars, at han har måttet tilbringe en nat i detentionen.

Der findes aftener, hvor man senere ville ønske, man bare var blevet hjemme. Sådan én må en 27-årig mand fra Sjælland have haft torsdag aften, da han var i byen på diskoteket Crazy Daisy i Aars.

Her havde han ret forholdsvis tidligt på aftenen fået så meget inden for vesten, at politiet måtte tilkaldes. Han begyndte nemlig i sin brandert at lave ballade og hærværk på diskoteket, og det resulterede hurtigt i, at han blev vist bort.

Det fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi, Poul Badsberg.

- Men i stedet for at forlade stedet kom manden altså op at slås med dørmændene, og så blev vi tilkaldt, siger Poul Badsberg.

Men den 27-årige var ikke til sinds at overgive sig bare sådan lige. Da politiet nåede frem klokken 23.30 og ville anholde ham for slagsmål og hærværk, modsatte han sig ved at være voldsom.

Det har indtil videre resulteret i en nat i detentionen for den 27-årige sjællænder. Fredag morgen, når rusen er sovet ud, skal han afhøres og sigtes for hærværk, at modsætte sig anholdelse og fornærmende tiltale mod en tjenestemand.