LIGE NU:

Svedig spinning: Rock og techno 12 timer i træk

Over 1000 motionister i Aars samlede penge ind til sorgramte børn.

Lyden er øresønderrivende i hallen, og luftfugtigheden får Borneos jungle til at minde om en ørken.

Bike For Charity har samlet mere end 1000 cykelentusiaster i Idrætscenter Østermarken til 12 timers indendørs cykling.

Det hele handler om at samle penge ind. Og der bliver svedt, så vandet driver ned ad væggene i sportshallen.

- Vi har 350 spinningcykler i hallen, og så køber man som hold en cykel i 12 timer. De fleste hold er tre eller fire mand, men der er også en håndfuld, der kører alle 12 timer selv, forklarer arrangør Dennis Marquardt fra Bike For Charity.

quote Det er en fed fornemmelse at mærke, at den ene halvdel af hjertet får god motion og endorfiner, mens den anden halvdel af hjertet, den godgørende, gør en forskel for børn, der har sorg tæt inde på kroppen.

Glenn Bisgaard, deltager i Bike For Charity

Organisationen holder flere lignende events over hele landet og samler på årsplan over en kvart million kroner ind. Pengene går til organisationen Børn, Unge og Sorg.

- Det er en fed fornemmelse at mærke, at den ene halvdel af hjertet får god motion og endorfiner, mens den anden halvdel af hjertet, den godgørende, gør en forskel for børn, der har sorg tæt inde på kroppen, konstaterer Glenn Bisgaard, der selv cykler halvdelen af de 12 timer.

Arrangementet i Aars var særdeles velbesøgt. Blandt andet fordi det kendte danske rockband, Carpark North, gav koncert. Bandet donerede koncerten til det velgørende formål og spillede alle deres velkendte hits, mens de 350 cykler kæmpede for at følge med trommer og bas.

Hele arrangementet sluttede med et gigantisk festfyrværkeri klokken 21 lørdag aften.

Carpark North gav koncert, mens motionisterne svedte på cyklerne.
Carpark North gav koncert, mens motionisterne svedte på cyklerne.
Foto: Robert Bedsted