Vejret søndag. Foto: TV2 Vejret

Vejret kommer i karnevalsstemning i weekenden

Sommeren kommer lige som karnevalet danses i gang. Der kan blive op til 25 grader.

Det ser det ud til, at dette års karneval får et godt udgangspunkt. For hvis der er en ting, der kan ødelægge en god stemning, så er det vejret. Men nej, sådan bliver det ikke i 2017 for karnevalet. En solid omgang sommer har altså bestuttet sig for, at lægger sig lunt over Nordjylland fredag, lørdag og ikke mindst søndag, hvor temperaturen kan nå hele 25 grader. 

Før vi når weekenden og karnevalsstart, så venter en flot og lun fredag, som dog følger efter et par halvkølige og noget blæsende dage onsdag og torsdag.

- På bagsiden af fronten, som passerer Danmark i dag, blæser det nemlig op fra vest og nordvest i en betragteligt køligere luft, men i løbet af torsdag og natten til fredag strømmer varmere luft ned over os fra nord, så vi kan få op til 23 grader fredag, skriver meteorolog fra TV2 Vejret, Thomas Mørk. 

Det er ikke kun temperaturen, der er i sommerstemning, vinden bliver nemlig ikke at bemærke. 

- Hen over weekenden har vi udsigt til stille og varmt højtryksvejr, og både lørdag og søndag kan vi få solrigt vejr med svage vinde og temperaturer op til 25 grader. Ved kyster med pålandsvind får man dog kun 13-18 grader, skriver Thomas Mørk. 

Herunder er TV 2 VEJRETs seneste prognoser, der viser, hvor varmt det ventes at blive fredag, lørdag og søndag.

Vejret fredag Foto: TV2 Vejret

 

Vejret lørdag Foto: TV2 Vejret

 

Vejret søndag Foto: TV2 Vejret

Du kan også se den dagsaktuelle vejrudsigt herunder: 

01:14 Luk video