00:32

11.500 til Grøn Koncert: Jeg er dybt imponeret

På trods af store mængder regn valgte mange tusinde nordjyder at tage til koncert søndag.

Der kom regn. Der kom rigtig meget regn søndag, da Grøn Koncert-karavanen nåede til Aalborg. Alligevel valgte 11.500 gæster at tage til koncerterne. 

- Vi har både haft sol og regn. Fra at komme fra Kolding i fredags, med solskin og det bedste besøgstal i mange år, samt en god dag i Aarhus, fik vi rigtig meget vand i Aalborg. Men vores seje frivillige fik som altid hele pladsen op at stå, og 11.500 gæster valgte at trodse regnen og komme ud og feste. Det er jeg dybt imponeret over, fortæller Theis Petersen, der er indsamlingschef i Muskelsvindfonden. 

Nu har de 700 frivillige, der kører landet rundt med koncerterne et par dage til at lade batterierne op, inden det hele går løs igen i næste weekend. 

- Vi håber, at vejret arter sig, og glæder os meget til at fyre den af i en god sags tjeneste med et arsenal af dygtige og tændte artister, skønne frivillige og dejlige gæster, siger Theis Petersen.

 Alt overskuddet fra Grøn Koncert går til Muskelsvindfondens formålsbestemte arbejde, som det har gjort det i alle 35 år, koncertene er blevet afholdt. 

Læs også Våd fest: Silende regn over Grøn Koncert