LIGE NU:

21-årig mand varetægtsfængslet efter biljagt

Politiet måtte bruge sømmåtter for at stoppe bilist, der forsøgte at stikke af fra politiet.

Opdateret

En 21-årig mand er i et grundlovsforhør ved Retten i Aalborg blevet varetægtsfængslet i fire uger efter en biljagt natten til mandag i Aalborg. 

Den 21-årige kørte bilen, mens en 20-årig mand var med som passager, og ifølge anklager ved Nordjyllands Politi, Torben Kauffmann Sørensen, erkender den 21-årige at være stukket af fra politiet.

Han forklarede i grundlovsforhøret, at han stak af fra politiet, fordi han er frakendt kørekortet, da han tidligere har fået en dom for at køre i narkopåvirket tilstand.

Nordjyllands Politi anholdte natten til mandag to mænd på 21 og 20 år efter en biljagt. Biljagten tog sin begyndelse klokken 01.18 på Universitetsboulevarden i det østlige Aalborg og endte i Løkkegade, hvor det lykkedes politiet at stoppe bilen med de unge mænd, efter at de havde kørt en længere strækning med punkterede hjul.

Politiet havde nemlig lagt sømmåtter ud på Hobrovej i et forsøg på at stoppe bilen, men de unge mænd fortsatte trods mødet med sømmåtterne ad Hobrovej til Prinsensgade og videre ad Danmarksgade til Løkkegade. I krydset mellem Vesterbro og Prinsensgade var flugtbilen tæt på at ramme en rød bil.

Nordjyllands Politi ønsker at komme i kontakt med føreren af den røde bil, som bedes kontakte politiet på telefonnummer 114.

Fandt hash i bilen

Politiet ransagede flugtbilen grundet mistanke om, at de unge mænd var i besiddelse af narko. I bilen fandt patruljen en digitalvægt og mindre hashklumper til en total vægt af 3,4 gram.

Begge mænd blev kørt til skadestuen med henblik på at få udtaget en blodprøve, fordi der var mistanke om, at føreren havde kørt under påvirkning af euforiserende stoffer, oplyser Nordjyllands Politi.

Den 21-årige mand er blandt andet sigtet for at overtræde straffelovens paragraf 252.

Straffelovens paragraf 252

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Brand på Kildevej i Sæby

gallery Kraftig brand hærger ejendom ved Sæby: Staldbygninger brænder ned

Casper Steinfath_Kattegat_Start Web Credits Jakob Gjerluff Ager (8)

Vil krydse Kattegat med padletag: Casper fra Klitmøller på jomfrutur

gudstjeneste thumb

play Se med: Frihedsgudstjeneste fra Budolfi kirke

090521 VO Men in black demo TIL WEB Still

play Men In Black protesterede i Aalborg: En person anholdt

Til forsiden

Til forsiden