2015 satte rekord i Aalborg Lufthavn

00:27

I Aalborg Lufthavn er trafikken for hele året gjort op, og 2015 blev det bedste år nogensinde i lufthavnens historie.

2015 blev det bedste år i Aalborg Lufthavns historie med en stigning på 3, 3 procent i antallet af rejsende i forhold til året før. Væksten trækkes især af den internationale trafik og chartertrafikken.  Aalborg Lufthavn slog i 2015 også flere af deres egne rekorder. Blandt andet for den største enkelte rejsedag og den travleste måned.

Og resultatet er noget, der vækker glæde i lufthavnen.

- Der er ingen tvivl om, at Aalborg Lufthavn ligger i toppen af danskernes bevidsthed, når der skal vælges afrejselufthavn, og vi opfattes som en attraktiv lufthavn med høj service og mange internationale rejsemål. Det viser vores egne, men også eksterne undersøgelser, siger lufthavnsdirektør, Søren Svendsen i en pressemeddelelse.

Det blev september måned 2015, der var den travleste nogensinde i lufthavnen. Her var 146.791 rejsende igennem lufthavnen. Den travleste dag i lufthavnens historie var den 9. oktober 2015, da 4.134 rejste fra Aalborg Lufthavn. Udover de flotte resultater blev året som helhed også det travleste nogensinde i lufthavnen, og det er noget, der hæver forventningerne til 2016, fortæller Søren Svendsen.

- Vi har aldrig haft større trafikprogram. Vi har heller aldrig haft bedre logistik og infrastruktur i lufthavnen end nu, så vi glæder os til at leve op til de høje forventninger passagererne med rette har til os, som en effektiv og international lufthavn, siger han.

Forsiden lige nu