En 26-årig mand er varetægtsfængslet i 14 dage sigtet for vold, tvang og frihedsberøvelse. Foto: Lone Vad Dam

26-årig fængslet for vold, tvang og frihedsberøvelse

En 26-årig mand er varetægtsfængslet i 14 dage sigtet for blandt andet at tilbageholde en 24-årig kvinde mod hendes vilje.

Tirsdag eftermiddag er en 26-årig mand fra Midtjylland blevet varetægtsfængslet ved Retten i Aalborg. Han er sigtet for vold samt ulovlig tvang og frihedsberøvelse af en 24-årig nordjysk kvinde.

Den 26-årige blev anholdt mandag aften i Aalborgs øgadekvarter. Politiet var oprindeligt kaldt til stedet efter en anmeldelse om, at nogle personer udviste truende adfærd overfor hinanden, og én af de involverede havde trukket en kniv.

Det viste sig, at ham med kniven var den, der blev truet, og altså trak kniven i selvforsvar. Den truende part var den 26-årige, som nu er varetægtsfængslet.

I forbindelse med episoden opdagede politiet, at den 24-årige kvinde, som er forurettet i sagen, sad i en bil i nærheden. Hun var bragt til stedet af den 26-årige, og ifølge politiets opfattelse var det foregået mod hendes vilje.

Læs også Vold og tvang: 26-årig mand fremstilles i grundlovsforhør

Hun har forklaret politiet, at hun desuden var blevet tilbageholdt mod sin vilje og at hun var blevet udsat for vold. Det er de forhold, den 26-årige nu er sigtet og varetægstfængslet for.

- Han nægter sig skyldig i alle sigtelser, men da grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre, kan jeg ikke oplyse yderligere om sagen, fortæller anklager Peter Rask fra Nordjyllands Politi.

Tidligere har politiet fortalt, er der en er del løse ender i sagen. Ender som de nu skal binde sammen for at få et bilelde af, hvad der er baggrund for sammenstødet mellem mændene og tilbageholdelsen af den 24-årige kvinde.