AaB-assistent skal gøre talenter til fremtidens stjerner

Rasmus Würtz bliver ny transitionstræner i AaB.

Han var selv en rigtig slider på midtbanen og garant for en kolossal arbejdsindsats. Mange AaB-fans husker ham for et mål i 2010, hvor en ripost dumper ned foran fødderne på ham. Han lægger bolden til rette med ydersiden, og få sekunder efter kanonerer han bolden i kassen via overliggen med et resolut vristspark. 

Årets mål og en reducering til 1-2 mod Brøndby i anden halvleg. AaB er på vej tilbage i kampen. 

quote Jeg er glad for, at AaB med en udvidet rolle i klubben viser mig stor tillid

Rasmus Würtz, assistent- og transitionstræner

Tilbage i kampen eller rettere på sporet skal klubben igen, og der er i høj grad brug for mål. AaB overvintrer på sidstepladsen i Superligaen. Her lidt over 12 år efter det føromtalte famøse mål, er Rasmus Würtz igen en af dem, der skal være med til at vende skuden.

I bestræbelserne på at styrke AaB Akademiet, overgangen til Superligatruppen og den fortsatte udvikling af det enkelte talent vil Rasmus Würtz nemlig fremover varetage rollen som transitionstræner i AaB.

Rasmus Würtz fortsætter ligeledes sammen med Oscar Hiljemark som assistenttræner for Superligaholdet.

Farvel til mangeårig AaB'er

Rasmus Würtz overtager rollen som transitionstræner fra Anders Damgaard, der ved årsskiftet er stoppet i klubben efter syv års tro tjeneste med forskellige roller.

- Vi ønsker Anders alt det bedste fremover og vil gerne takke ham for en stor indsats for AaB. Samtidig glæder vi os over, at Rasmus Würtz har takket ja til rollen som transitions- og assistenttræner, siger administrerende direktør og fungerende sportschef hos AaB, Thomas Bælum, og fortsætter:

- Efterhånden har Rasmus snart fire års erfaring med trænerrollen, og så har han selv gået hele vejen i AaB, hvorfor vi ser ham som det ideelle link mellem akademiet og vores Superligatrup, siger Thomas Bælum.

Rasmus Würtz rolle bliver som sagt at udvikle talenter fra AaB Akademiet, og den rolle ser han frem til.

- Jeg er glad for, at AaB med en udvidet rolle i klubben viser mig stor tillid, og jeg glæder mig meget til – udover folkene i Superligastaben – at arbejde tæt sammen med en række kompetente mennesker på akademiet, siger Rasmus Würtz og tilføjer:

- Min hovedopgave bliver i transitionssammenhæng at være med til at udvikle spillere, der kan slå igennem i AaB – samtidig med at jeg i hverdagen også kan have indflydelse på tingene i Superligatruppen


Seneste nyt

fra Nordjylland