Foto: Bo Amstrup, Scanpix

AaB bliver ikke fri for nedrykningsspøgelset endnu

Lørdagens kamp mod Viborg FF endte i endnu et nederlag. Derfor spøger nedrykningsspøgelset videre i Aalborg.

Seks kampe siden er det, at AaB sidst vandt en kamp. Det var Viborg FF, der løb med sejren på AaB's hjemmebane i lørdagens kamp. Det betyder, at AaB stadig skal kæmpe for at holde sig over nedrykningsstregen i deres nedrykningspulje.

AaB var mest på bolden og kom frem til flest muligheder i lørdagens kamp i Alka Superligaen, men ind ville kuglen ikke. I det 57. minut blev kampens første og sidste mål scoret. Det var den tidligere AaB'er Jeppe Curth, der nettede for de midtjyske gæster.

Jannik Pohl var tæt på at udligne i slutfasen, men bolden strøg lige forbi mål. Jakub Sylvestr havde også en god mulighed efter oplæg fra Jakob Ahlmann, men det forblev lige ved og næsten for AaB-spillerne, som trods store chancer måtte se udebaneholdet Viborg FF løbe med en sejr på 1-0 på Aalborg Stadion.  

Nu afhænger AaB's skæbne af mandagens kamp mellem AGF og Silkeborg IF. Hvis AGF slår Silkeborg IF på mandag, er der nemlig kun tre point ned til nedrykningsstregen for AaB, som dermed risikerer at ende i playoff-kampe om at undgå en degradering til 1. division.

Hør anfører Rasmus Würtz og træner Morten Wieghorsts reaktioner efter kampen.

00:41 Luk video

 

00:31 Luk video