Thomas Bælum fortsætter som administrerende direktør i AaB, mens klubben nu leder efter en sportschef. Foto: Henning Bagger Scanpix/Ritzau

AaB er på udkig efter en sportschef og en fodboldchef

De endelige drøftelser omkring AaB’s sportslige set up fandt sted tirsdag på et ordinært bestyrelsesmøde, hvor konklusionen blev, at den kommende, ansvarlige for den sportslige afdeling bliver sportschef.

Thomas Bælum fortsætter således som administrerende direktør og den eneste person i direktionen.

Udover en sportschef er AaB også stadig i proces omkring ansættelsen af en ny fodboldchef, i Dansk Boldspil-Union-regi kaldet Head of Coaching, hvilket er en rolle, som AaB-legenden Poul Erik Andreasen i mange år har bestredet.

- Bestyrelsen har besluttet at vores næste person i spidsen for den sportslige afdeling i princippet skal have de samme beføjelser som tidligere – dog med et endnu mere operationelt fokus på de enkelte, sportslige ansvarsområder, men at personen ikke bliver medlem af direktionen, siger Thomas Bælum.

Læs også AaBs træner takker for hilsner efter datters alvorlige sygdom

Ledelsen og bestyrelsen har klarlagt den profil og de kompetencer, som klubben efterspørger og vægter.

- Den del holder vi foreløbig internt, indtil vi kan præsentere vores nye sportschef, siger Thomas Bælum.

For både sportschefen og fodboldchefen gælder det dog, at AaB hellere vil tage sig den tid, der er nødvendig, for finde de rette personer til de respektive roller i klubben, oplyser AaB i en pressemeddelse.

Læs også AaB og Allan Gaarde stopper samarbejdet