LIGE NU:

AaB forhandler om salg af 19-årig topscorer

AaB's 19-årige topscorer, Mikkel Kaufmann, kan være på vej til en anden klub. Det bekræfter AaB.

Superligaklubben AaB må muligvis sige farvel til deres superligatopscorer Mikkel Kaufmann. Klubben skriver således på sin hjemmeside, at de lige nu forhandler om et salg af den 19-årige angriber. 

- Aalborg Boldspilklub A/S har indledt forhandlinger med en anden klub om et salg af spilleren Mikkel Kaufmann, skriver klubben på sin hjemmeside. 

Ekstrabladet skrev tidligere på eftermiddagen, at nordjyderne kunne være på vej til at sælge det 19-årige talent, og ifølge mediet skulle det være hovedstadsklubben FC Københacn og deres norske træner Ståle Solbakken, der skulle have kastet sin kærlighed på nordjydernes angriber. 

- FCK-bossen (Ståle Solbakken, red.) er tilsyneladende meget interesseret i at tilknytte den store, stærke angriber. Dog er det uklart, om nordmanden ønsker ham her og nu eller vil vente til sommerpausen, skriver Ekstrabladet.dk, der samtidig melder om en pris på angriberen i omegnen af 25 millioner kroner.

AaB skriver dog ikke selv, hvilken klub, de ligger i forhandlinger med om det mulige salg af Mikkel Kaufmann, der har kontrakt med nordjyderne indtil 30. juni 2023.

- Yderligere informationer vil tilgå Fondsbørsen, når der enten er opnået en aftale, eller forhandlingerne er afbrudt, skriver klubben på sin hjemmeside.

Kaufmann var ikke på banen tirsdag, da AaB spillede træningskamp mod AGF. Angriberen var ellers udtaget til kampen, og hele 22 spillere fra AaB blev brugt under opgøret.

Mikkel Kaufmann har spillet 28 officielle kampe for AaB og scoret otte mål, ligesom det foreløbig er blevet til 21 ungdomslandskampe for Danmark. Han er klubbens topscorer i superligaen med syv scoringer i denne sæson.