Foto: AaB

AaB henter midtbanespiller i Helsingør

Patrick Olsen bliver ny spiller i AaB-truppen til den kommende sæson.

AaB forstærker midtbanen frem mod den kommende Superligasæson. Klubben har netop offentliggjort, at de har skrevet en treårig kontrakt med Patrick Olsen, som de henter i FC Helsingør.

Læs også Ny træner i Vendsyssel på plads

- Vi har tidligere haft Patrick Olsen på blokken i AaB, men ikke før nu har det passet ind i vores puslespil, hvor vi ser, at Patrick kan bidrage på den centrale midtbane med sin store løbekapacitet og sit fine blik for spillet, siger AaB’s sportsdirektør, Allan Gaarde.

Den 25-årige midtbanespiller startede sin karriere i Brøndby, hvorefter han kom til den italienske storklub Inter – dog uden at få spilletid.

Patrick Olsen har også været omkring norsk, fransk og schweizisk fodbold før han vente tilbage til Danmark, da han i 2017 skrev kontrakt med FC Helsingør, der netop er rykket ned i 2. division.

- Patrick vil helt sikkert tilføre vores hold nogle kompetencer, som vores nuværende trup ikke besidder, og dertil har Patrick en god alder. Ligeledes har vi haft for øje, at Patrick bringer en anden personlighed end mange af vores nordjyske drenge, så vi udtryks- og mentalitetsmæssigt får en god blanding i vores trup, siger Allan Gaarde.

Patrick Olsen kommer til at spille i nummer 21.

- Jeg er stolt af at have skrevet en treårig kontrakt med AaB, som hurtigt blev min førsteprioritet blandt øvrige muligheder for mig i Superligaen. Det skyldes ikke mindst klubbens omdømme og positive tilgang til spillet, og Jacob Friis har blot bekræftet dette indtryk ved mine samtaler med ham, fortæller Patrick Olsen.

I AaB bliver Patrick Olsen genforenet med sin tidligere holdkammerat fra Grasshopper Club Zürich, Lucas Andersen.