LIGE NU:

Ny træner i Vendsyssel på plads

Når Vendsyssel FF til næste sæson skal forsøge at kæmpe sig tilbage i Superligaen, bliver det med Johnny Mølby ved roret.

Vendsyssel FF har torsdag morgen sat navn på, hvem der skal lede truppen i den kommende sæson.

Det bliver Johnny Mølby, der tidligere har stået i spidsen for Viborg FF og AC Horsens, der skal lede tropperne sammen med assistenttræner Henrik Larsen.

- Jeg er rigtig glad for at være nået til enighed med Johnny. Han kunne se det spændende i vores projekt, og vi glæder os til, han begynder arbejdet, siger sportsdirektør i Vendsyssel FF, Ole Nielsen.

Det er ikke fremmed for Johnny Mølby, at rykke op i Superligaen. I 2010 var han cheftræner for AC Horsens, som han førte op i det fine selskab.

- Det bliver en rigtig tæt sæson i NordicBet Ligaen, fordi der kun er én oprykker og mange hold har den ambition. Men for os drejer det sig om, at vi får sammensat en stærk trip og finder stabilitet i vores arbejde. Henrik og jeg skal hurtigst muligt lære truppen at kende, få sat vores præg på hverdagen, så spillerne får noget tryghed og glæde ved at spille noget fodbold igen, siger Johnny Mølby.

Johnny Mølby har seneste været assistenttræner i den belgiske storklub Gent.