LIGE NU:

AaB i kedelig nullert

Det blev en tam affære, da AaB ude spillede første gruppespilskamp mod Silkeborg. Der kom ingen mål og tempoet var ikke noget at prale af.

Det var en jævn kedelig første halvleg med få lyspunkter, da AaB søndag tog hul på gruppespilskampene ude mod Silkeborg.

Jakub Sylvestr havde kampens første, store chance da han helt fri for mål missede. Chancen opstod efter flot opspil fra Patrick Kristensen, der serverede en sukkerbal ind over Silkeborgs forsvar og lige i fødderne på Sylvestr, som altså ikke var helt skarp.

I kampens 11. minut var det så Oliver Abildgaards tur til at misse en stor efter et fint dybdeløb ind i straffesparksfeltet.

Seks minutter senere fik Frederik Børsting en af de dobbeltdumme advarsler. Dum fordi det var for at sparke til bolden da der var fløjtet frispark til Silkeborg. Mere dum fordi advarslen giver Børsting karantæne i næste kamp.

I det 28. minut var Oliver Abildgaard igen løbet fint med ind i feltet, men fik ikke ordentligt afsluttet på den fine tværpasning fra venstre side.

Anden halvleg begyndte i samme tempo og med samme tendens som første halvleg. AaB forsøgte og forsøgte, mens Silkeborg mest levede på sine omstillinger.

13 minutter inde i anden halvleg måtte Frederik Børsting udgå med en skade. I stedet blev Edison Flores sendt på banen.

Herefter var det som om at AaB kortvarigt formåede at skrue lidt op for tempoet. Det førte i første omgang til en stor chance til Rasmus Thellufsen, der blev spillet fri i feltet. Afslutningen røg lige forbi mål.

Tempoet var dog hurtigt væk igen og Silkeborg fik en lille smule momentum uden dog for alvor at blive farlige.

Østrigske Marco Meilinger blev sendt på banen med et kvarter tilbage af kampen som erstatning for Joakim Mæhle.

Rasmus Würtz var lige ved at blive matchvinder da i det 78. minut smækkede bolde på den ene opstander. Det tætteste AaB på det tidspunkt havde været på en scoring.

Kort efter udgik Oliver Abildgaard. Han blev afløst af Casper Sloth.

Med fire minutter tilbage af kampen, var det lige ved at gå galt for AaB. En tilbagelægning til Nicolaj Larsen blev jagtet af Nicklas Helenius som fik blokeret AaB-målmandens udspark. Heldigvis for AaB røg bolden efterfølgende til målspark.

I kampens sidste minut var Nicklas Helenius igen på spil med et nærgående hovedstødsforsøg. Igen lige forbi mål.

Dommeren lagde hele seks minutter til den ordinære spilletid og her var det klar Silkeborg, der pressede mest på mens AaB bakkede. Men de mange ekstra minutter førte intet med sig og kampen endte 0-0.

Med dagens uafgjorte resultat ligger AaB forsat i spidsen for gruppespillets pulje 2 med tre point ned til dagens modstander fra Silkeborg.