AaB indkasserer overbevisende sejr over Lyngby

AaB kunne atter gå ubesejret fra banen, da de tirsdag aften vandt 4-0 over Lyngby.

Det blev til endnu en sejr for de nordjyske gutter i AaB, da de vandt en overbevisende sejr over Lyngby med cifrene 4-0 i en udebanekamp tirsdag aften.

AaB bragte sig i føring efter 22 minutter med et mål af Iver Fossum, og kun ni minutter senere kunne Milan Makaric også skrive sig på måltavlen.

Anden halvleg var kun tre minutter gammel, da Frederik Børsting kunne bringe AaB til 3-0. Selvom sejren i det meste af anden halvleg var inden for rækkevidde, slog Marcus Hannesbo alligevel sejren fast med syvtommersøm, da han efter 84 minutter scorede kampens fjerde mål.

AaB er nu videre til ottendedelsfinalerne i Sydbank Pokalen, der spilles sidst i oktober. Fodboldglade fans skal dog ikke vente længere end til på søndag, hvor AaB møder Brøndby I.F på udebane.