AaB-kamp ender uafgjort

Årets første sejr må stadig vente på sig. Kampen mellem AaB og FCN søndag eftermiddag endte uafgjort.

Søndag eftermiddag tørnede FC Nordsjælland og AaB sammen i kamp i Farum. Efter fire runder i foråret i 3F Superligaen mødte begge hold op uden en sejr. Og efter dagens kamp er det ikke ændret. Stillingen endte uafgjort 2-2.

Dermed tager AaB kun et point med fra dagens kamp.

Det var en tæt kamp, hvor de to hold fulgtes ad.

Efter kun fem minutters spil kom FC Nordsjælland foran. Selvom Jacob Rinne parerede første skud på mål, var Tochi Chukwuani fra FCN hurtig over returen, og sparkede bolden i nettet.

Der gik dog ikke længe før AaB fik udlignet. 22 minutter inde i kampen startede nordjyderne med en kontra, og Tim Prica hamrede bolden i mål via overliggeren. I første omgang blev Prica dømt offside, men efter scoringen blev tjekket igennem af VAR, blev der dømt mål, så stillingen var 1-1.

Godt en halv time inde i kampen fik målmand Jacob Rinne kampens første gule kort. Efter en lang bold, der blev jagtet af Victor Jensen fra FCN, når han lige at prikke til den inden, at AaB’s Rinne når frem. Rinne får væltet Victor Jensen lige uden for feltet, og det udløser et gult kort.

Efter pausen og 55 minutter inde i kampen kom det andet gule kort til AaB. Jakob Ahlmann hev i FCN’s Oliver Villadsen, og det gav gult kort. Det tredje gule kort til AaB gives til Malthe Højholt, for at hive for meget i Magnus Kofod Andersen.

Efter 67 minutters spil scorede FC Nordsjælland og gjorde dermed stillingen til 2-1. Scoringen kom efter et hjørnespark.

Men der gik ikke længe før AaB udlignede til 2-2. På et straffespark sendte Iver Fossum bolden fladt i mål, mens Peter Vindahl-Jensen fra FCN kaster sig den anden vej.