AaB-nederlag: Taber 2-0 til FCM

På trods af gode chancer måtte AaB fredag aften sande et nederlag til midtjyderne.

Fredag aften tørnede AaB og FC Midtjylland sammen på Aalborg Portland Park. Selvom nordjyderne ellers havde flere gode chancer, blev det heller ikke til en sejr i denne omgang. Midtjyderne løb med de tre point, da kampen sluttede med resultatet 2-0.

Det første mål kom efter 27 minutters spil, hvor den midtjyske Sory Kaba sparkede bolden fladt over i det lange målhjørne. Jacob Rinne på målet fik en hånd på, men ikke nok til at holde bolden fra målet.

Efter 72 minutters spil scorede FC Midtjylland igen. Denne gang var det Evander Ferreira, der sendte bolden forbi Jacob Rinne.

Resultatet ende således 2-0 til FC Midtjylland.

AaB havde forud for fredagens kamp fortsat den første sejr i forårssæsonen til gode, og med kun seks kampe tilbage af Superligaens grundspil, var der derfor pres på nordjyderne for at få tre point, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at ende i det eftertragtede slutspil.

I den nye cheftræner Marti Cifuentes’ startopstilling var blandt andet nyerhvervelsen Martin Samuelsen, mens unge Mathias Ross startede inde i stedet for Daniel Granli.

Fans savner stadion

Flere af AaB's fans ville gerne have set kampen på stadion, men på grund af coronavirus måtte de nøjes med at se kampen på tv. Vi besøgte nogle af de største AaB-fans inden kampen. Se indslaget herunder.

Vi er med direkte fra Aalborg Stadion, når AaB skal forsøge at hente den første sejr i forårssæsonen.