AaB må se sig slået af FC Midtjylland

Et tæt opgør endte mandag aften med et 2-1 nederlag til AaB.

Mandag aften var AaB på udbanetur til Herning, hvor Superligaens nummer to FC Midtjylland var modstanderen.

AaB kunne godt bruge tre point på kontoen i kampen for at nå ind i top-6, der giver adgang til Superligaens medaljeslutspil.

FC Midtjylland blev dog en for stor mundfuld for nordjyderne. Kort inden pausen scorede FC Midtjylland til 1-0. Efter pausen bragte midtdjyderne sig hurtigt på 2-0 ved en meget kontroversiel scoring, hvor AaBerne appelerede for, at FC Midtjyllands Poul Onuachu vcar offside. Men dommerens fløjte forblev tavs.

Bare seks minutter efter reducerede Aab, og så var kampen lige pludselig spændende igen.

Helt mod slut var der flere chancer til begge hold, men 2-1 stillingen holdt hele vejen til dommerens slutfløjt.

Med nederlaget ligger AaB nu på Superligaens 10. plads med 28 point.