AaB og Hobro IK tørner sammen i træningskamp

Samtlige AaB-spillere får minimum 45 minutter i træningskamp mod Hobro i dag, lover cheftræner Lars Søndergaard. Foto: Robert Bedsted

Optakten til Superliga er begyndt at småsimre, selvom temperaturen ligger under frysepunktet. I dag spiller de nordjyske superligahold træningskamp.

Superligaens vinterpause lakker mod enden, og de to nordjyske Superliga-hold mødes i dag på træningsbane i Aalborg. 

Hobro IK kommer til Aalborg, hvor de skal møde AaB på Aalborg Changs kunstgræsbane ved Provstejorden.

- Vores vindermentalitet skal altid være fremherskende, og vi går altid på banen for at vinde. Men i morgen er det vigtigst, at vi får en fysisk og intens kamp, hvor så mange spillere som muligt får spilletid, fortæller Lars Søndergaard til aabsport.dk.

- Den fysiske træning er stadig i højsædet, og denne træningsrytme lader vi ikke forstyrres af den første testkamp, men selvfølgelig er det også motiverende for spillerne at komme i kamp, fortsætter Lars Søndergaard og tilføjer:

- Vi vil stille to næsten fuldstændig forskellige hold i de to halvlege, så alle spillere til rådighed får minimum 45 minutter på banen.

AaB må se bort fra U/21-landsholdsspillerne Jakob Blåbjerg, Frederik Børsting og Oliver Abildgaard, som alle er på træningslejr i Tyrkiet. Ligeledes er Andreas Blomqvist ude med en skade.

Træningskampen begynder klokken 14, og første kamp i Superligaen 2016 spilles sidste weekend i februar.

Forsiden lige nu