AaB prygler Horsens på udebane

Det blev til hele 0-5, da AaB besøgte AC Horsens' hjemmebane mandag aften.

Mandag aften skulle AaB og AC Horsens udkæmpe den sidste kamp i Superligaens syvende runde i Horsens.

Her blev det til en storsejr for aalborgenserne, der scorede hele fem mål i løbet af de 92 minutters spilletid. Efter blot et kvarter stod det allerede 0-2 til AaB, og derfra kunne AC Horsens kun se det gå nedad.

Efter 10 minutter fangede Lucas Andersen en fejlaflevering fra Horsens' side og strøg mod mål, hvor han scorede sikkert til 0-1.

Få minutter efter var Lucas Andersen i front igen, da han lagde en hjørnespark ind foran målet. Det opsnappede Jonas Okore, der skød bolden i nettet.

Det var dog slut for målene i første halvleg, og Horsens kom lidt bedre med. Der kom dog ikke de store chancer fra østjyderne.

Med 11 minutter tilbage af kampen, kom der pludselig fart på spillet igen. Først spurtede Patrick Olsen frem på banen og kunne næsten uprovokeret sparke bolden i nettet til 0-3.

Kort tid efter var Lucas Andersen i feltet igen og lagde bolden til rette for Patrick Olsen, der kunne gøre det til 0-4, inden Lucas Andersen afsluttede kampen 0-5.

Kampen skulle også bruges til at markere farvellet til tidligere AaB-darling Thomas Kortegaard, der spiller for Horsens, men stopper sin aktive spillerkarriere efter et hårdt genoptræningsforløb i forbindelse med en kræftsygdom.

Nordjyden fortsætter hos AC Horsens som individuel træner i ungdomsafdelingen og på klubbens førstehold.

Efter syvende spillerunde i Superligaen ligger AC Horsens på 11. pladsen med seks point, mens AaB indtager fjerdepladsen med 10 point.

AaB's næste kamp er 1. september på hjemmebane mod FCK.