AaB-sejr: Tre mål men ingen fest

AaB kom foran 3-0 i første halvleg mod Lyngby og bevarede stilling helt til slutfløjt.

Der var ganske tomt på Aalborg Portland Park, da AaB i dag mødte Lyngby.
Første halvleg startede klart i AaBs favør. På trods af en klar offside blev første mål tilkendt Tom Van Weert efter de første 20 minutter.

Otte minutter senere var AaB på pletten igen. Denne gang var det Kasper Kusk, der driblede sig igennem forsvaret og sendte bolden i nettet til 2-0. Det var femte scoring af Kusk i denne sæson.

Sidste mand på måltavlen i første halvleg var AaB-anfører Lucas Andersen, der i 38. minut sendte bolden i nettet til 3-0.

Kort efter pausen blev Lucas Andersen skadet og udskiftet med Oliver Klitten.
AaB bevarede presset mod Lyngby dog uden scoringer, og resten af anden halvleg forløb uden de store chancer til Lyngby.

AaB ligger lige nu på en sjetteplads i 3F Superligaen med tre point over Randers FC.
Næste kamp for AaB er fredag 13. marts, hvor holdet møder Esbjerg på udebane.

Efter kampen talte vores reporter Mogens Jørgesen med træner Jacob Friis og Lucas Andersen om den noget specielle oplevelse at spille en betydningsfuld fodboldkamp uden tilskurer på Aalborg Stadion.