AaB skøjtede sig til nyt nederlag

Trods gode offensive takter smed AaB muligheden for sejr i det 89. minut, da Simon Kroon bankede et straffespark i AaB-nettet.

Så tæt på og alligevel så langt fra. Sådan så det i dag ud, da AaB tog imod SønderjyskE - og tabte. Igen. På et straffesparksmål af Simon Kroon i 89. minut.

0-1 blev det gæsterne, som i øjeblikket viser imponerende form i Superligaen, og dermed sidder AaB altså stadig fast i en træls stime af nederlag. En sejr kunne have sendt nordjyderne op på en tredjeplads i ligaen. I stedet ånder SønderjyskE dem nu tungt i nakken med kun ét points forskel.

I første halvleg så det ellers fornuftigt ud rent offensivt for AaB. Både Rasmus Würtz, Marco Meilinger, Joakim Mæhle og Patrick Kristensen viste gode takter og satte flotte aktioner i gang frem ad banen. Men det hele løb ud i sandet, og som den tunge regn tog til over stadion i Aalborg, begyndte spillerne på begge hold at skøjte rundt.

Efter 39 minutters spil valgte dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen at afbryde kampen på grund af lyn over byen, og først efter 15 minutter blev spillet genoptaget igen.

I anden halvleg viste SønderjyskE flere tænder, indtil en appelsin syntes at lande i AaB's turban med et straffespark i 81. minut. Marco Meilinger skulle eksekvere - men SønderjyskE's målmand havde læst bolden og sendte den ud i feltet igen.

Derefter skruede AaB op for tempoet i et forsøg på at hente de tre vigtige point, men et straffespark i den anden ende på kanten af overtid afgjorde kampen. Og selv om AaB satsede alt de sidste fem minutter, var det omsonst. Frustrationerne fra både spillere og publikum blev sendt i dommerens retning, men lige meget hjalp det.