LIGE NU:

AaB skriver kontrakt med Prica junior

Svensker med genkendeligt efternavn bliver ny mand i AaB-truppen.

Tim Prica kommer til AaB på en fireårig kontrakt fra Malmö FF, hvor blev tilknyttet klubbens fodboldakademi som 12-årig.  

I den svenske klub har han optrådt for U/17 og U/19-mandskaberne, inden det i 2019 blev til debut på svenskernes førstehold, hvor det i alt er blevet til seks optrædener.

I landsholdsregi er Prica noteret for 29 optrædener og 15 scoringer på de svenske U/15-, U/16- og U/17-landshold.

- Tim er et af de største talenter i Norden på angrebspositionen, og selvom han havde økonomisk mere attraktive tilbud på hånden, og der har været stor konkurrence om at tilknytte ham, så ville han selv til AaB, fortæller AaB’s sportschef Inge André Olsen.

- Det er naturligvis et positivt tegn, når vores udviklingsarbejde, spiludvikling og filosofi kan tiltrække et af de største talenter i Skandinavien. Det er vi rigtige glade for, og nu skal vi sammen arbejde hårdt og gøre Tim til en topangriber i 3F Superligaen, ligesom det selvfølgelig er dejligt igen at have en Prica som angriber i klubben, tilføjer Inge André Olsen med henvisning til Tims far, Rade, der i halvandet år i 2006-2007 bidrog med 31 scoringer i 59 officielle kampe i AaB-trøjen, før han i januar 2008 blev solgt til Sunderland A.F.C. i Premier League.

Prica selv glæder sig meget til at tage næste skridt i karrieren i AaB.

- Det føles rigtigt at komme til AaB, det føles som et godt skridt videre i karrieren og jeg har fået et rigtig godt indtryk af byen og klubben, så nu glæder jeg mig bare til at komme i gang og vise fansene, hvad jeg kan, udtaler Tim Prica.

- Jeg tror, klubben har fat i et godt koncept, hvor man vil lade unge spillere få chancen, og det er derfor jeg er her, for at præstere og vise hvad jeg kan, lyder det videre fra Prica.

Tim Prica får i AaB trøje nummer 11 og vil første gang træne med sine nye holdkammerater onsdag 12. august på Hornevej.