AaB vandt 2-1 over AGF

AaBs nyindkøbte Edison Flores scorede sit første mål for AaB i kampen mod AGF, og AaB ligger efter søndagens sejr i toppen af Superligaen.

Det lignede længe en sejr til gæsterne fra Aarhus, men på bare to minutter i anden halvleg vendte AaB op og ned på det hele og hev en sejr på 2-1 hjem i et livligt opgør.

AaBs nyindkøbte Edison Flores fra Peru og Christian Bassogog scorede for værterne.

AGF kom efter revanche for 0-7-blamagen mod Brøndby, da de søndag aften gæstede endnu ubesejrede AaB, der omvendt kunne spille sig op på siden af Brøndby og FCK med en sejr, skriver bold.dk.

AGF åbnede ellers kampen aggressivt, de kom efter revanche efter nederlaget 0-7 mod Brøndby forrige weekend, og helt frem til sidst i anden halvleg lignede det da også en AGF-sejr. Det var AGF, der dominerede sidste del af første halvleg, selv om stillingen ved pausen var 0-0.

Kort inde i anden halvleg scorede AGFs Alexander Juel Andersen til 0-1.

I det hele taget dominerede AGF fra anden halvlegs start, og det lignede længe mere 0-2 end 1-1, men pludselig slog AaB til ud af det blå, skriver bold.dk.

Juel Andersen mistede bolden i højre side, og unge Rasmus Thellufsen lagde bolden ind til Flores, der sparkede sit første AaB-mål i nettet. Knap var bolden givet op, inden det også blev 2-1.

Christian Bassogog satte sig igennem i højre og fandt Marko Meilinger, der trykkede af. Det gav en retur fra Jovanovic, og den satte Bassogog ind fra en spids vinkel bag en absolut ikke sagesløs Jovanovic.

AGF forsøgte at slå tilbage, men formåede ikke at få udlignet. 2-1 sluttede det, og AaB er dermed på 15 point som FCK og Brøndby, men er treer på en væsentlig dårligere målscore.  AGF er nummer otte.