Aalborg er i dag blev kåret til Danmarks Flotteste Handelsby i konkurrencen om Danmarks Bedste Handelsby.

Aalborg er Danmarks flotteste handelsby

Aalborg er i dag blev kåret til Danmarks Flotteste Handelsby i konkurrencen om Danmarks Bedste Handelsby.

Bag kåringen som Danmarks Bedste Handelsby står Institut for Center-Planlægning , NCSC og Detail-forum.

Aalborg var i skarp konkurrence, men en jury bestående af nøglepersoner fra branchen og interview-undersøgelse blandt såkaldte kernekunder, er vinderen fundet - og prisen er gået til Aalborg.

Og det er en både glad og stolt erhvervschef i BusinessAalborg, Tonny Thorup, som samtidig ser prisen som et stempel på, at Aalborgs ambitiøse byudvikling har båret frugt, og den er kunderne i Aalborg heldigvis rigtig glade for.

- Ser vi bare på havnefronten, så har den jo fået en gevaldig ansigtsløftning og er med sine pladser, arkitektur og aktiviteter med til at understrege storbystemningen i Aalborg. Vel og mærke en stemning som giver plads til både travle men hyggelige gågader og en attraktiv promenade langs fjorden, siger Tonny Thorup.

Direktør for Aalborg City, Flemming Thingbak mener, at den fornemme pris fremadrettet kan bruges i brandingen af Aalborg.

- Det har betydning for butikkerne i byen og for byens videre udvikling. Som Danmarks Flotteste Handelsby differentierer vi os klart fra webbutikker, fordi vi kan give kunderne en ekstra oplevelse med i købet, siger Flemming Thingbak.