Aalborg fortsat ubesejret efter pointtab

Topopgøret i herrernes håndboldliga mellem Aalborg Håndbold og GOG endte uden vinder.

De nykårede danske pokalmestre var lørdag eftermiddag på besøg i Gigantium, hvor de skulle spille mod ubesejrede Aalborg Håndbold i et topbrag i herrernes håndboldliga.

Det blev også et højintenst opgør mellem de to topklubber, men det var fynboerne, der kom bedst fra start. Efter bare fire minutter var de foran med 4-0.

Det var særligt Mathias Gidsel, som Aalborg havde svært ved at håndtere. I første halvleg havde den 21-årig GOG-spiller sendt bolden i nettet hele ni gange. Dermed havde han et stort ansvar for, at GOG gik til pause foran med 19-14.

Dramatisk afslutning

Aalborg åd sig ind på fynboerne gennem anden halvleg og med ti minutter tilbage af kampen var der udlignet.

De to klubber fulgtes herfra ad og til sidst skulle det afgøres om Aalborg kunne fortsætte som ubesejret, da hjemmeholdet fik tildelt et straffekast ved stillingen 32-33 til GOG med ingen tid tilbage af kampen.

Det straffekast tog Buster Juul sig af og sendte sikkert bolden i nettet til slutresultatetet 33-33.

Aalborg Håndbold fortsætter dermed sin ubesejrede stime, men måtte lide sæsonens første pointtab. Aalborgenserne indtager dog stadig førstepladsen med 15 point for 8 kampe.

Aalborg skal i aktion igen allerede på onsdag. Her venter et opgør i Champions League mod franske Nantes.